Back to All Events

Møde med Rebild Kommune - Takstblad


Det er ved at være noget tid siden vi har haft vores takstblad til godkendelse ved Rebild Kommune. 

Det hænger sådan sammen at hvergang man hæver betalingen pr. kubikmeter vand forbrugt, skal Kommunen godkende denne hævning af brugerbetalingen. Det skal de for at sikre der ikke bliver opkrævet for meget i brugerbetaling og et Vandværk pludselig begynder at ophobe penge. Det er nemlig ikke lovligt i en forening at stræbe efter overskud. Det skal bare være en forretning der kører rundt. Og for at en forretning der kører rundt, duer det jo heller ikke der er underskud. 

Derfor skal vi nu mødes med kommunen for at få godkendt vores opkrævning for 2014 bliver hævet med 0,50 ører pr. kubikmeter. Ved at gøre det, kommer vi op op minimumsgrænsen for pris pr. kubikmeter.  Det vil sige vi lige nu ligger 0,50 ører pr. kubikmeter under minimumsgrænsen ... Det er selvfølgelig ikke så godt for vores gode lille vandværk. For vi er interesseret i at vandværket kan køre rundt.

Så ultimo 2014 aflæser vi som altid vores målere - og så beregner vi beløbene ud fra den nye takstpris. Som vi stadig formår at holde så langt nede som muligt.

- Venlig hilsen & rigtig god dag.

 

Gl. Skørpings Vandværksbestyrelse
 

Earlier Event: February 14
Vi er påbegyndt udskiftning af vandrør
Later Event: May 26
Generalforsamling