Back to All Events

Generalforsamling

Så er der tid til Vandværkets årlige Generelforsamling.

Der er sket mange ting i vores lille vandværk siden sidste år. Ud over den lange dag uden vand, grundet udfald i strømforsyningen - har vi igangsat en masse tiltag, som skal "fremtidssikre" vores gode vandværk. Blandt andet er vi gået igang med at udskifte de gamle vandrør. I har alle modtaget en ekstraopkrævning og det vil vi rigtig gerne fortælle Jer meget mere om på mødet

Eftersom vandværket er en forening, ejet og drevet af indbyggerne i Gl. Skørping, har vi alle en interesse i driften af vandværket - derfor opfordrer vi fra Bestyrelsens side alle, der har mulighed, til at komme og være en aktiv del af årets møde.

Vi slår en dagsorden op på Generalforsamlingen i god tid, men det er klart, vi skal vende udskiftningen af vandrørene. Vi leder også efter én der har lyst til at være en aktiv del af vandværkets Bestyrelse. 

Men kom gerne med emner I ønsker vi vender på Generalforsamlingen herinde eller send en mail. Så kan vi svare bedst muligt.

 

- Venlig hilsen 

Gl. Skørping Vandværksbestyrelse

Earlier Event: February 26
Møde med Rebild Kommune - Takstblad
Later Event: October 1
Vandprøvetagning